Οταν λένε η Κυβέρνηση χτυπάει το χέρι στο τραπέζι ! Ετοιμαστείτε για προπαγάνδα !


PUSSY Angelina Jolie

«Λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του»

 λαϊκή ρήση

Αυγερινός Χατζηχρυσός

Το Μαξίμου πριν καν γίνει η συνάντηση με την Τροικα στο Παρίσι, ετοιμάζει το έδαφος στο  στο θέατρο σκιών που θα παιχτεί στα πάνελ  όλων των γνωστών Μεγαλοκάναλων!

Διαδίδει το Μέγαρο Μαξίμου ότι η Κυβέρνηση θα χτυπήσει το χέρι στο Τραπέζι.

Αφού λοιπόν πέρασε το νόμο για τους πλειστηριασμούς των Ελληνικών περιουσιών από τις Τράπεζες του Σόρος, αφού έβαλε 4δις νέους άμεσους φόρους, δηλαδή θα απορροφήσουν 4δις ρευστό από την ήδη εξαθλιωμένη αγορά, τώρα το Μαξίμου στέλνει non-paper στα ΜΜΕ να κάνει τον ήρωα !

Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε τίτλους όπως «Φοροελαφρύνσεις ακόμα και κόντρα στην Τρόικα ! – Μειώσεις σε πετρέλαιο θέρμανσης και ΕΝΦΙΑ» για να δημιουργήσουν κλίμα «ανάπτυξης».

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Τα έσοδα από πετρέλαιο θέρμανσης όχι μόνο δεν ήταν ικανοποιητικά, αλλά πανωλεθρία για το ταμείο, μιας και κατέρρευσε η αγορά, είχαμε νεκρούς από μαγκάλια και δεν δούλεψαν και τα πρατήρια που με την σειρά τους οδήγησαν και άλλους στην Ανεργία.

Τέλος οι φοροελαυφρύνσεις, δήθεν, του ΕΝΦΙΑ είναι μόνον στην φαντασία των ΜΜΕ μιας και τα έσοδα και οι δημεύσεις είναι ο στόχος κι όχι προστασία των Ελληνων Πολιτών από την Γερμανόδουλη Κυβέρνηση. Τα έσοδα πρέπει να είναι το ελάχιστο 3,25δις με τελικό στόχο τα 3,7δις για το 2014 και τα 5+δις για το 2015.

Συμπέρασμα.

Η κυβέρνηση δεν προβλέπει ανάπτυξη στην αγορά, ούτε και η Τροικα και έτσι προσπαθούν να μαζέψουν όσο ρευστό μπορούν με άμεσους κεφαλικούς φόρους ανεξαρτήτως εισοδήματος ή ανάπτυξης. Το 2017 λήγουν χρέη 60δις, αλλά αυτό δεν σας το είπα εγώ.

Αυτά για να ξέρετε τι θα λένε τα Κανάλια των Κρατικοδίαιτων Διαπλεκόμενων Εργολάβων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s