ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΦΙΑ ! ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΤΗ α’ΔΟΣΗ ; ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !


samaras-venizelos-kouvelis (1)

του Αυγερινού Χατζηχρυσού

Εχουμε γράψει επανελλημένα στα blogs ότι ο Πρωθυπουργός και ο Αντιπρόεδρος είναι απλά ύπατοι αρμοστές.

Οπως σε κάθε μπανανία που (δεν) σέβεται τον εαυτό της, απλά υλοποιούν τις Ντιρεκτίβες των αφεντικών τους (και δεν εννοώ τους ψηφοφόρους).

Τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα, οι βουλευτές απλά τα προωθούν επικοινωνιακά, τα μεταφράζουν και τέλος τα ψηφίζουν.

Το ίδιο έγινε και με το ΕΝΦΙΑ.

Μετά την γκάφα λόγω της ανεπάρκειας του πολιτικού προσωπικού να κάνει μια απλή εκκαθάριση του χαρατσιου ΕΝΦΙΑ, κάνουν και μια δεύτερη.

Οπως δήλωσε η κ.κ.Βουλτεψη θα μετατεθεί η πρώτη δόση τον Σεπτεμβρίο, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα αυξηθούν οι δόσεις στις 7 μέχρι τον Φεβρουάριο.

Αλλά από τον Σεπτέμβρη μέχρι το Φεβρουάριο είναι 6 οι μήνες !

Αρα όσοι χάρηκαν με την μη πληρωμή της πρώτης δόσης, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !

Αυγερινός Χατζηχρυσός

ΥΓ- κ.κ.Βούλτεψη καλό το μαλλί.

 

Advertisement

One thought on “ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΦΙΑ ! ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΤΗ α’ΔΟΣΗ ; ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !

 1. Φοβούμαι ότι δεν έχομε συνειδητοποιήσει αρκετά τι ακριβώς σημαίνει η παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας που έχει αποφασίσει η Βουλή.
  Βέβαια παράνομη απόφαση, όμως εν ισχύει όσο οι δωσίλογοι αυτοί πολιτικοί άρχουν, πολιτικοί συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.
  Παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας σημαίνει ότι οι πολίτες χάσαμε τα πολιτικά μας δικαιώματα, ότι δεν υπάρχει πλέον κανείς θεσμός δημόσιου συμφέροντος σε ισχύ, ούτε Δικαιοσύνη (βλέπε ενδεικτικά αποφάσεις ΣτΕ κατά του Συντάγματος λόγω δήθεν δημοσίου συμφέροντος), ούτε Υγεία (βλέπε επιδεινούμενα χάλια ΕΟΠΥΥ), ούτε ιδιοκτησία (βλέπε δήμευση περιουσίας μέσω ΕΝΦΙΑ), κτλ.
  Μας αφαιρούν τα δικαιώματα λίγα λίγα, για κάποιους τυχερούς σε βαθμό ακόμη υποφερτό ή και ανυπόφορο για μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, φροντίζοντας παράλληλα με την νομιμοφάνεια που τους παρέχει η δήθεν αντιπολίτευση να πείθουν ακόμη μια μειοψηφία του 25% ότι οι διαδικασίες είναι νομότυπες και δημοκρατικές.
  Μια αντιπολίτευση που αντί να τους παρέχει απλόχερα νομιμοφάνεια θα έπρεπε να έχει σύσσωμη αποχωρήσει της Βουλής από την στιγμή που έγινε το έγκλημα. Σχετικές οι αναλύσεις των καθηγητών Κοντογιώργη και Κασσιμάτη.

  Πολλοί δημοκράτες αξιώνουμε την εφαρμογή κοινής λογικής προβαίνοντας σε διάφορες νομικές ενέργειες και ελπίζοντας στους Θεσμούς της Χώρας, αλλά κινδυνεύουμε να απογοητευτούμε και αδρανοποιηθούμε διότι όπως είναι φανερό από τα παραπάνω, σε καθεστώς κατοχής απλά, Θεσμοί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πλέον.

  Εάν δεν συνειδητοποιήσουμε έγκαιρα την ζοφερή αυτή πραγματικότητα ανυπαρξίας Ελληνικού κράτους, θα είναι ίσως σύντομα αργά και το πιθανότερο οι λέξεις ΚΥΠΡΟΣ και ΕΛΛΑΔΑ να μην υπάρχουν καν πλέον στους διεθνείς χάρτες.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s